Miten lähteä perustamaan yrityksen data-analyysiyksikköä?

Antti Ahonen M.Sc (tech) – profiili

Miten lähteä perustamaan yrityksen data-analyysiyksikköä?

11/04/2017 Data-analyysi 1
image_pdfimage_print

Ensin voi aina kysyä: miksi? ja …

Mitä on odotettavissa kun tällainen uusi tiimi rakennetaan? Mitä tiimin tulee tehdä ja mitä tuloksia tai päätöksiä siltä odotetaan? Mitä yrityksessä tehdään toisin, kun em. tiimi toimii ja vastaa omasta tehtävästään (datan analysointi, tiedon jalostaminen)?

One Response

  1. antti.ahonen@jak.fi sanoo:

    Data-analyysi auttaa organisaatioita hyödyntämään tietojaan ja käyttämään analyysiä tunnistamaan uusia mahdollisuuksia. Tämä puolestaan johtaa älykkäämpiin bisnestoimiin, tehokkaampaan toimintaan, suurentamaan voittoja ja siten tyytyväisempiin asiakkaisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.